Potato Curry Soup

Potato Curry Soup

3.7 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Peeling Potatoes
  • russet potatoes unpeeled, cut into pieces (5 cm/2 in. wide)
    700 g
  • water
    600 g
  • vegetable oil
    1 tsp
Curry Potato Soup
  • yellow onions cut into pieces
    115 g
  • carrots cut into pieces
    115 g
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • curry powder
    1 tbsp
  • vegetable stock
    800 g
  • Dijon mustard
    15 g
  • bay leaf, dried
    1
  • salt to taste
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • coconut cream plus extra to drizzle, to garnish
    85 g
  • fresh parsley to garnish
  • bread (προαιρετικό πεδίο) sliced, toasted, to serve

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 189.9 kcal / 794.6 kJ
Πρωτεΐνη 3.3 g
Λιπαρά 8.1 g
Υδατάνθρακες 25.7 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.9 g
Νάτριο 463.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων