
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tim Ikan ala Kanton
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porsi
Υλικά
-
kecap asin70 g
-
air770 g
-
gula20 g
-
akar daun ketumbar segar4 tangkai
-
ikan bawal (kira-kira 600 g), dibersihkan, diberi sayatan1
-
daun bawang diikat menjadi simpul, tambahkan untuk penyajian2 tangkai
-
jahe segar3 cm
-
arak masak Cina (προαιρετικό πεδίο)1 sdm
-
daun seledri untuk penyajian2 tangkai
-
minyak bawang goreng untuk penyajian2 sdm
-
cabai, segar buang bijinya, iris tipis, untuk penyajian1
Διατροφή ανά 1 porsi
Θερμίδες
289 kcal /
1207 kJ
Πρωτεΐνη
30 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
9 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
735 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Pesta Malam Imlek
8 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon Teriyaki
20 λεπτ.
Aneka Hidangan Laut Kukus
Καμία βαθμολογία
Alpukat, Telur dan Salmon Tartar
Καμία βαθμολογία
Udang Cabai Bawang Putih
Καμία βαθμολογία
Sous-Vide Salmon Aromatik
Καμία βαθμολογία
Tim Ikan Cod dengan Lemon Thyme
Καμία βαθμολογία
Tuna avocado bowl
45 λεπτ.
Mango salmon bowl
40 λεπτ.
Tumis Udang
15 λεπτ.
Oseng Ikan Utuh
20 λεπτ.
Pepes Salmon Thailand
Καμία βαθμολογία
Kue Ikan Thailand
Καμία βαθμολογία