Rustici alla scarola

Rustici alla scarola

4.7 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
10 pezzi

Υλικά

Pre-impasto
  • di lievito di birra disidratato
    3 g
    7 g di lievito di birra fresco
  • di acqua
    350 g
  • di zucchero di canna
    10 g
  • di farina manitoba
    300 g
Impasto
  • di farina tipo 1
    200 g
  • di sale
    12 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    15 g
Scarola
  • scalogni a pezzi
    2
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di peperoncino secco piccante
    1 pizzico
  • di scarola lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
    600 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Lievitazione
  • di acqua
    500 g
  • di succo di limone
    30 g
Terminare la preparazione
  • semola rimacinata di grano duro q.b.

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 227.5 kcal / 951.7 kJ
Πρωτεΐνη 6.2 g
Λιπαρά 5.3 g
Υδατάνθρακες 41.6 g
Φυτικές ίνες 4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.8 g
Νάτριο 637.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων