Piza com rebordo recheado

Piza com rebordo recheado

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
2 unidades

Υλικά

  • Azeite q.b. p/ untar
  • água
    200 g
  • fermento de padeiro fresco
    10 g
    5 g fermento de padeiro seco
  • farinha tipo 65
    350 g
  • sal
    5 g
  • Sêmola de trigo q.b. p/ polvilhar
    Farinha tipo 65, q.b. p/ polvilhar
  • queijo-creme com ervas (160 g aprox.) ou outro a gosto (ver dica)
    16 c. sobremesa de
  • Molho de tomate q.b. p/ pincelar (ver dica)
  • cebola roxa pequena, cortada em lâminas (60 g aprox.)
    1
  • queijo mozarela fresco partido em pedaços (125 g aprox.)
    1
  • Manjericão q.b. p/ guarnecer

Διατροφή ανά 1 unidade

Θερμίδες 1237.7 kcal / 5178.6 kJ
Πρωτεΐνη 43 g
Λιπαρά 55.7 g
Υδατάνθρακες 140.8 g
Φυτικές ίνες 6.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 30.2 g
Νάτριο 1756 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων