
Συσκευές & Αξεσουάρ
White bean purée and anchovy on crostini
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
30 pieces
Υλικά
Chilli oil
-
olive oil200 g
-
dried chilli flakes1 tbsp
-
dried red chillies or long red chillies, ends removed2
Bean purée
-
garlic cloves unpeeled3
-
fresh red chilli (προαιρετικό πεδίο) deseeded if preferred and cut it into halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
canned cannellini beans rinsed and drained (weight is pre-draining)800 g
-
olive oil40 g
-
lemon juice30 g
-
dried rosemary½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
ground smoked paprika to taste¼ tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Assembly
-
anchovy fillets in oil, drained and separated40 - 50 g
-
baguette loaf thinly sliced and toasted1
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
127.4 kcal /
535 kJ
Πρωτεΐνη
3.5 g
Λιπαρά
8.5 g
Υδατάνθρακες
8.5 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.4 g
Νάτριο
163.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Spanish tapas
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h
Mini chicken kyivs
45min
Brown rice salad
40min
Brown rice
50min
Superfood salmon salad
1h 5min
Bengali fish cakes
1h 20min
Patatas bravas with chorizo
1h 20min
Greek cabbage salad
5min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Peanut soba noodle wonton cups
40min
Mediterranean pasta salad
50min
Chicken and port pâté
1h 30min