White bean purée and anchovy on crostini

White bean purée and anchovy on crostini

4.7 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
30 pieces

Υλικά

Chilli oil
  • olive oil
    200 g
  • dried chilli flakes
    1 tbsp
  • dried red chillies or long red chillies, ends removed
    2
Bean purée
  • garlic cloves unpeeled
    3
  • fresh red chilli (προαιρετικό πεδίο) deseeded if preferred and cut it into halves
    ½
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • canned cannellini beans rinsed and drained (weight is pre-draining)
    800 g
  • olive oil
    40 g
  • lemon juice
    30 g
  • dried rosemary
    ½ tsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • ground smoked paprika to taste
    ¼ tsp
  • sea salt to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
Assembly
  • anchovy fillets in oil, drained and separated
    40 - 50 g
  • baguette loaf thinly sliced and toasted
    1

Διατροφή ανά 1 piece

Θερμίδες 127.4 kcal / 535 kJ
Πρωτεΐνη 3.5 g
Λιπαρά 8.5 g
Υδατάνθρακες 8.5 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.4 g
Νάτριο 163.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων