
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sourdough potato bread
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
12 slices
Υλικά
Ingredients
-
potatoes peeled and cut into pieces (1 cm - see Tips)150 g
-
water plus extra to spray135 g
-
milk60 g
-
caster sugar1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
egg1
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
179.3 kcal /
750.1 kJ
Πρωτεΐνη
5.6 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
31.9 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.6 g
Νάτριο
252.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHerb and garlic pull-apart bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3ωρ.
Basic bread rolls
45 λεπτ.
Three cheese spinach scrolls
2ωρ. 15 λεπτ.
Spiced fruit loaf
2ωρ. 30 λεπτ.
Rye bread rolls
12ωρ.
Basic bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Seed and nut bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Mini herb and garlic pull apart bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Gluten and grain free bread rolls
1ωρ. 20 λεπτ.
Boston Bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Pan-fried pork buns
2ωρ.