酸白菜炒牛肉

酸白菜炒牛肉

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 青蔥 ,蔥白和蔥綠分開,切小段
    30 克
  • 酸白菜 ,含約200 克 固體 和 100克酸白菜汁
    320 克
  • 牛肉片
    200 克
  • 米酒
    10 克
  • 蠔油
    10 克
  • 味醂
    10 克
  • 嫩薑 ,切細絲
    3 克
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 20 克
  • 新鮮紅辣椒 ,斜切片
    1 支
  • 150 克
  • 新鮮黑木耳 ,剝成小塊(約3 公分寬)
    50 克
  • ¼ 克
  • ¼ 克
  • 香油 ,幾滴

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 911 mg
Πρωτεΐνη 15.2 g
Θερμίδες 784 kJ / 187.4 kcal
Λιπαρά 7.5 g
Φυτικές ίνες 9.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.7 g
Υδατάνθρακες 14.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων