
Συσκευές & Αξεσουάρ
酸白菜炒牛肉
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
青蔥 ,蔥白和蔥綠分開,切小段30 克
-
酸白菜 ,含約200 克 固體 和 100克酸白菜汁320 克
-
牛肉片200 克
-
米酒10 克
-
蠔油10 克
-
味醂10 克
-
嫩薑 ,切細絲3 克
-
太白粉1 茶匙
-
油20 克
-
新鮮紅辣椒 ,斜切片1 支
-
水150 克
-
新鮮黑木耳 ,剝成小塊(約3 公分寬)50 克
-
鹽¼ 克
-
糖¼ 克
-
香油 ,幾滴
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
911 mg
Πρωτεΐνη
15.2 g
Θερμίδες
784 kJ /
187.4 kcal
Λιπαρά
7.5 g
Φυτικές ίνες
9.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.7 g
Υδατάνθρακες
14.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

暖心食療
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν