Focaccia di patate in padella

Focaccia di patate in padella

4.5 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 fette

Υλικά

  • 500 g di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di acqua
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato fresco
  • 2 uova
  • ½ cucchiaino di sale
  • 30 g di fecola di patate
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 150 g di provola a fette
  • 80 g di prosciutto cotto a fette

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 209 kcal / 874 kJ
Πρωτεΐνη 12.5 g
Λιπαρά 11.2 g
Υδατάνθρακες 15.2 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.4 g
Νάτριο 385.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων