Focaccia di patate in padella

Focaccia di patate in padella

4.8 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 fette

Υλικά

  • di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
    500 g
  • di acqua
    500 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    3 - 4 rametti
  • di pepe nero macinato fresco
    2 - 3 pizzichi
  • uova
    2
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di fecola di patate
    30 g
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di provola a fette
    150 g
  • di prosciutto cotto a fette
    80 g

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 209 kcal / 874 kJ
Πρωτεΐνη 12.5 g
Λιπαρά 11.2 g
Υδατάνθρακες 15.2 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.4 g
Νάτριο 385.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων