Pinsa romana alla carbonara

Pinsa romana alla carbonara

4.2 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Impasto
  • 1570 g di acqua
  • ½ cucchiaino di zucchero
  • 25 g di lievito madre essiccato
  • 360 g di farina tipo 0
  • 65 g di farina di riso + q.b.
  • 25 g di farina di soia
  • 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 10 g di sale
  • 30 g di succo di limone
Condimento alla carbonara
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 25 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di guanciale a cubetti
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 2 uova medie
  • 5 tuorli
  • 4 - 5 pizzichi di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
  • 30 g di pecorino Romano in scaglie

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 806 kcal / 3371 kJ
Πρωτεΐνη 32.6 g
Λιπαρά 37.2 g
Υδατάνθρακες 90.4 g
Φυτικές ίνες 4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.7 g
Νάτριο 1860.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων