Spanakopita

Spanakopita

4.9 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porzioni

Υλικά

Pasta fillo
  • di acqua + q.b.
    130 g
  • di farina tipo 0
    280 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    10 g
  • di aceto di vino bianco
    15 g
Ripieno
  • di acqua
    500 g
  • di spinaci freschi
    500 g
  • di cipolla bianca in quarti
    120 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di Feta (formaggio greco) a pezzi
    200 g
  • uova
    2
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di noce moscata grattugiata
    1 pizzico
  • di aneto secco
    1 - 2 pizzichi
    1 - 2 pizzichi di origano secco
Terminare la preparazione
  • amido di mais (maizena) (προαιρετικό πεδίο) q.b.
  • di semi di sesamo (προαιρετικό πεδίο)
    1 cucchiaio

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 345 kcal / 1444 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 14.5 g
Υδατάνθρακες 40 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.4 g
Νάτριο 1050.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων