
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
Προετοιμασία 10ωρ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Walnut and spinach pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
walnuts30 g
-
garlic clove (optional)1
-
fresh baby spinach80 g
-
extra virgin olive oil150 g
-
sea salt¼ tsp
Gnocchi
-
water1700 g
-
sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 2 tbsp, to fry1 tsp
-
gnocchi520 g
-
salted butter2 tbsp
-
Parmesan cheese extra to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
572.2 kcal /
2403 kJ
Πρωτεΐνη
11.1 g
Λιπαρά
41.5 g
Υδατάνθρακες
38 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.1 g
Νάτριο
1457 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPierogi (Cheese dumplings)
1ωρ. 30 λεπτ.
Vegetable Massaman curry
45 λεπτ.
Eggs with coconut curry sauce
30 λεπτ.
Cauliflower gratin
1ωρ.
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 λεπτ.
High Protein Egg Bake
20 λεπτ.
Summer dahl
35 λεπτ.
Amritsari dal
26ωρ.
No-roll cheesy broccoli quiche
1ωρ. 25 λεπτ.
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3ωρ. 45 λεπτ.
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1ωρ.
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1ωρ.