Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
Προετοιμασία 10ωρ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Walnut and spinach pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
walnuts30 g
-
garlic clove (optional)1
-
fresh baby spinach80 g
-
extra virgin olive oil150 g
-
sea salt¼ tsp
Gnocchi
-
water1700 g
-
sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 2 tbsp, to fry1 tsp
-
gnocchi520 g
-
salted butter2 tbsp
-
Parmesan cheese extra to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1457 mg
Πρωτεΐνη
11.1 g
Θερμίδες
2403 kJ /
572.2 kcal
Λιπαρά
41.5 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.1 g
Υδατάνθρακες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoba noodle and tofu salad
35min.
Vegetarian chilli
35min.
Vegetarian nuggets
30min.
Tomato pasta with vegetables and feta
30min.
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1hod.
Warm satay bowl
1hod. 10min.
No-waste veggie bolognese (TM6)
3hod.
Mushroom croustade
1hod. 35min.
Leek and cheese tart
1hod. 15min.
Vegan bolognese
50min.
Vegetable Massaman curry
45min.
Tagliatelle with pumpkin
45min.