Ravioles aux champignons et aux châtaignes

Ravioles aux champignons et aux châtaignes

4.3 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de farine de blé
    250 g
  • œufs
    3
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • échalote
    1
  • gousse d'ail
    1
  • de persil frais
    1 brin
  • de beurre en morceaux
    30 g
  • de châtaignes cuites et pelées émiettées
    100 g
  • de champignons de Paris frais en quartiers
    350 g
  • farine pour le plan de travail
  • de mascarpone
    30 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    3 pincées
  • de carotte en morceaux
    50 g
  • de poireau en morceaux
    50 g
  • de beurre
    20 g
  • de vin blanc sec
    20 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    200 g
  • de sel
    2 pincées
  • eau salée pour la cuisson des ravioles

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 724 kcal / 3029.2 kJ
Πρωτεΐνη 16.5 g
Λιπαρά 42.6 g
Υδατάνθρακες 69.6 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 21.7 g
Νάτριο 774.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων