Lamb tikka with spicy eggplant

Lamb tikka with spicy eggplant

4.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Lamb tikka
  • garlic cloves
    2
  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • natural yoghurt
    200 g
  • paprika
    1 tsp
  • garam masala
    2 tsp
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • salt
    1 tsp
  • lamb rump steaks trimmed (approx. 600 g x 2 cm thickness)
    6
Spicy eggplant
  • garlic cloves
    2
  • fresh bird's eye chilli trimmed
    1
  • brown onion cut into eighths, segments separated
    150 g
  • olive oil
    50 g
  • mustard seeds
    1 tsp
  • ground coriander
    1 tsp
  • eggplant trimmed, quartered and cut into pieces (3 cm)
    300 - 350 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • salt
    1 tsp
  • Lebanese cucumber peeled, deseeded and cut into slices
    ½
  • natural yoghurt to serve
  • fresh mint leaves, for garnishing

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1389.8 kcal / 5815.1 kJ
Πρωτεΐνη 66.3 g
Λιπαρά 114.8 g
Υδατάνθρακες 20.6 g
Φυτικές ίνες 5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 47.1 g
Νάτριο 1412.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων