
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed chocolate cake and poached pears
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Chocolate ganache filling
-
dark chocolate broken into small pieces200 g
-
pouring (whipping) cream100 g
Chocolate cake
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease120 g
-
plain flour plus extra to dust100 g
-
Beurre Bosc pears ripe but firm, peeled, cored and cut into quarters3
-
cinnamon quill1
-
eggs separated4
-
sugar100 g
-
dark chocolate broken into small pieces120 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
Poached pears
-
water1000 g
-
white sugar100 g
-
lemon juice20 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
whipped cream200 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
925.5 kcal /
3872.5 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
55.9 g
Υδατάνθρακες
95.6 g
Φυτικές ίνες
10.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
32.8 g
Νάτριο
155.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Complete meals with the Varoma bundt
17 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRhubarb, orange and almond Cake
1sa 30 dk
Quince crumble
1sa 25 dk
Zebra bundt
1sa 10 dk
Easy citrus pie
1sa
Gingerbread
1sa 30 dk
Pistachio cake
1sa 10 dk
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27sa 35 dk
S'mores cupcakes
2sa 40 dk
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2sa 30 dk
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1sa 10 dk
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30sa 25 dk
Fruity pear mince tarts
2sa 30 dk