Traditionelle Hähnchen-Ramen

Traditionelle Hähnchen-Ramen

4.1 33 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 Portionen

Υλικά

Hühnerfond
  • Hähnchenunterschenkel
    500 g
  • Wasser
    1200 g
  • Salz
    2 TL
  • Knoblauchzehe angedrückt
    1
  • Zwiebeln geachtelt
    100 g
  • Porree in Ringen (3 cm)
    100 g
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    20 g
  • Zitronengras, frisch halbiert, angedrückt
    3 Stängel
  • Kaffir-Limettenblätter, getrocknet (προαιρετικό πεδίο)
    2
  • Zimt
    3 Prisen
  • dunkle Sojasauce
    10 g
Fertigstellung
  • Eier
    4
  • Wasser und mehr zum Kochen
    1200 g
  • Champignons
    80 g
  • Pak Choi
    100 g
  • Porree
    80 g
  • Möhre
    80 g
  • Ramen-Nudeln frisch
    400 g
  • Salz
    1 geh. TL
  • Sojasprossen
    40 g
  • Frühlingszwiebeln in feinen Ringen
    40 g
  • Lao Gan Ma (προαιρετικό πεδίο) (siehe Tipp)
    2 TL
  • Röstzwiebeln (προαιρετικό πεδίο)
    2 EL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 633 kcal / 2650 kJ
Πρωτεΐνη 34 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 87 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Νάτριο 3062 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων