Cipollata (focaccia con cipolle)

Cipollata (focaccia con cipolle)

4.5 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
12 pezzi

Υλικά

Biga
  • 100 g di acqua
  • 100 g di farina tipo 00
  • 5 g di zucchero
  • 8 g di lievito di birra fresco
Impasto
  • 200 g di farina tipo 00
  • 300 g di semola rimacinata di grano duro
  • 350 g di acqua
  • 130 g di patate cotte
  • 10 g di sale
  • 90 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 450 g di cipolle rosse a listarelle
  • 200 g di pomodorini a metà
  • 100 g di olive taggiasche denocciolate
  • 1 cucchiaino di sale

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 280 kcal / 1171.5 kJ
Πρωτεΐνη 6.1 g
Λιπαρά 9.2 g
Υδατάνθρακες 44.9 g
Φυτικές ίνες 5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.4 g
Νάτριο 551.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων