Caldo ibérico con mejillones y gambones

Caldo ibérico con mejillones y gambones

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • 100 g de puerro en rodajas de 2-3 cm
  • 80 g de zanahoria en rodajas de 2-3 cm
  • 50 g de cebolla
  • 80 g de patata en trozos
  • 500 g de huesos de jamón ibérico
  • 1500 g de agua
  • 1000 g de mejillones frescos limpios
  • 12 gambones crudos enteros
  • perejil fresco

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 325 kcal / 1361 kJ
Πρωτεΐνη 40.1 g
Λιπαρά 12.1 g
Υδατάνθρακες 12.6 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.4 g
Νάτριο 1246.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων