Συσκευές & Αξεσουάρ
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
fresh lemongrass6 stalks
-
fresh turmeric peeled80 g
-
fresh galangal peeled100 g
-
makrut lime leaves20
-
vegetable oil100 g
-
Korean chilli paste (gochujang)20 g
-
ground turmeric1 ½ tsp
-
fresh mixed mushrooms (king oyster, enoki, lion’s mane)500 g
-
coconut water600 g
-
coconut cream1000 g
-
palm sugar40 g
-
fish sauce2 tsp
-
xanthan gum (see Tips)2 pinches
-
fresh coriander leaves only, to serve
-
fresh mint leaves only, to serve
-
red chilli oil to serve
-
fresh lime cut into wedges, to serve1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
344.3 mg
Πρωτεΐνη
9.7 g
Θερμίδες
2122.9 kJ /
507.4 kcal
Λιπαρά
38.9 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
25.9 g
Υδατάνθρακες
35.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoba noodle and tofu salad
35 Min
Vegetarian chilli
35 Min
Vegetarian nuggets
30 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 Std.
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.
Mushroom croustade
1 Std. 35 Min
Leek and cheese tart
1 Std. 15 Min
Vegan bolognese
50 Min
Vegetable Massaman curry
45 Min
Tagliatelle with pumpkin
45 Min