
Συσκευές & Αξεσουάρ
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
fresh lemongrass6 stalks
-
fresh turmeric peeled80 g
-
fresh galangal peeled100 g
-
makrut lime leaves20
-
vegetable oil100 g
-
Korean chilli paste (gochujang)20 g
-
ground turmeric1 ½ tsp
-
fresh mixed mushrooms (king oyster, enoki, lion’s mane)500 g
-
coconut water600 g
-
coconut cream1000 g
-
palm sugar40 g
-
fish sauce2 tsp
-
xanthan gum (see Tips)2 pinches
-
fresh coriander leaves only, to serve
-
fresh mint leaves only, to serve
-
red chilli oil to serve
-
fresh lime cut into wedges, to serve1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
507.4 kcal /
2122.9 kJ
Πρωτεΐνη
9.7 g
Λιπαρά
38.9 g
Υδατάνθρακες
35.2 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
25.9 g
Νάτριο
344.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30 λεπτ.
Lentil bolognese
30 λεπτ.
Broccoli and three cheese pasta bake
40 λεπτ.
Lentil curry (dahl)
30 λεπτ.
Feta, spinach and potato frittata
1ωρ.
Red lentil cauliflower dahl
35 λεπτ.
Crispy Korean tofu
1ωρ. 20 λεπτ.
Palak paneer
45 λεπτ.
Vegetarian chilli
35 λεπτ.
Mexican stack
45 λεπτ.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 λεπτ.
Potato and green pea curry
50 λεπτ.