Risotto bolognaise

Risotto bolognaise

4.6 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de parmesan en morceaux (3 cm)
    100 g
  • de viande de bœuf hachée
    200 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • carotte coupée en morceaux (env. 100 g)
    1
  • céleri branche en morceaux (env. 50 g)
    1
  • échalote coupée en deux (env. 30 g)
    1
  • de riz risotto, tout type (ex. Arborio ou Carnaroli)
    250 g
  • d'eau
    650 g
  • de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    1 cube
    1 c. à soupe de bouillon de légumes en pâte
  • de tomates concassées en conserve
    300 g
  • feuille de laurier, sèche
    1
  • de sel fin
    1 c. à café
  • de poivre noir, fraîchement moulu
    ½ c. à café
  • de beurre
    15 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 535 kcal / 2241 kJ
Πρωτεΐνη 24 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 53 g
Φυτικές ίνες 3.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων