Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)

Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)

3.8 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ.
800 g

Υλικά

  • 500 g di acqua
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di farina di grano saraceno
  • 4 g di sale
  • semi misti a piacere

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 800 g

Νάτριο 1582 mg
Πρωτεΐνη 62 g
Θερμίδες 7697 kJ / 1840 kcal
Λιπαρά 46.5 g
Φυτικές ίνες 30 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.3 g
Υδατάνθρακες 312.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων