Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)

Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)

3.8 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ.
800 g

Υλικά

  • di acqua
    500 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di farina di grano saraceno
    500 g
  • di sale
    4 g
  • semi misti a piacere

Διατροφή ανά 800 g

Θερμίδες 1840 kcal / 7697 kJ
Πρωτεΐνη 62 g
Λιπαρά 46.5 g
Υδατάνθρακες 312.5 g
Φυτικές ίνες 30 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.3 g
Νάτριο 1582 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων