Curry di patate, spinaci e piselli con pane chapati

Curry di patate, spinaci e piselli con pane chapati

4.4 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Chapatis
  • di farina chapati + q.b.
    250 g
  • di acqua
    170 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    10 g
Curry
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di cipolla in quarti
    150 g
  • spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • di semi di cumino
    2 cucchiaini
  • di curry in polvere a piacere (vedere consigli)
    1 - 3 cucchiaini
  • di patate a pasta gialla a pezzi 3 cm
    600 g
  • di concentrato di pomodoro
    60 g
  • di acqua
    500 g
  • di dado per brodo vegetale (vedi suggerimento)
    1 cucchiaino
    1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), (vedi suggerimento)
  • di spinaci baby freschi a pezzi
    180 g
  • di piselli surgelati scongelati
    100 g

Διατροφή ανά 160 g

Θερμίδες 216 kcal / 912 kJ
Πρωτεΐνη 6.3 g
Λιπαρά 4.7 g
Υδατάνθρακες 34 g
Φυτικές ίνες 5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.4 g
Νάτριο 0.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων