
Συσκευές & Αξεσουάρ
義式蘭姆香腸燉飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
紅蔥頭40 克
-
特級初榨橄欖油20 克
-
奶油30 克
-
義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約14-15分鐘(詳見要訣)300 克
-
香腸,煙燻 切片150 克
-
蘭姆酒50 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蔬菜高湯650 克
-
帕瑪森起士粉30 克
-
黑胡椒粉1 小撮
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
602 kcal /
2522 kJ
Πρωτεΐνη
15.2 g
Λιπαρά
24.6 g
Υδατάνθρακες
73.6 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

SIMONE北義家鄉味
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν