豬肉蘿蔔梅子煮

豬肉蘿蔔梅子煮

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 人份

Υλικά

  • 柴魚片 (約10克)
    1 包
  • 900 克
  • 清酒
    40 克
  • 味醂
    20 克
  • 醬油
    50 克
  • 切片
    10 克
  • 切段
    50 克
  • 日式梅干
    6 顆
  • 白蘿蔔 去皮、切塊(約4公分)
    540 克
  • 帶皮五花肉 切塊(約4公分)
    360 克
  • 洋蔥 切絲
    50 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 290 kcal / 1217 kJ
Πρωτεΐνη 11.6 g
Λιπαρά 22.3 g
Υδατάνθρακες 9.7 g
Φυτικές ίνες 2.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων