
Συσκευές & Αξεσουάρ
豬肉蘿蔔梅子煮
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 人份
Υλικά
-
柴魚片 (約10克)1 包
-
水900 克
-
清酒40 克
-
味醂20 克
-
醬油50 克
-
薑 切片10 克
-
蔥 切段50 克
-
日式梅干6 顆
-
白蘿蔔 去皮、切塊(約4公分)540 克
-
帶皮五花肉 切塊(約4公分)360 克
-
洋蔥 切絲50 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
290 kcal /
1217 kJ
Πρωτεΐνη
11.6 g
Λιπαρά
22.3 g
Υδατάνθρακες
9.7 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

稻村健司幸福日本料理
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν