 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
打拋豬肉
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 30 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          蒜頭20 克
- 
          新鮮紅辣椒 去籽切碎1 - 2 根
- 
          薑5 克
- 
          紅蔥頭5 克
- 
          油1 大匙
- 
          豬絞肉 (粗)300 克
- 
          醬油1 大匙
- 
          味醂1 茶匙
- 
          是拉差香甜辣椒醬2 大匙
- 
          米酒1 大匙
- 
          白胡椒粉2 小撮
- 
          新鮮九層塔 只取葉子、切碎20 片
- 
          魚露1 大匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        15.135 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        579 kJ  / 
                        138 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        6.533 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.245 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        2.412 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        東南亞風味在我家
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    