
Συσκευές & Αξεσουάρ
燉煮味噌牛肉
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
牛肋條 切塊(約3公分)350 克
-
水600 克
-
蒜頭10 克
-
薑10 克
-
紅蘿蔔 切塊(約3公分)100 克
-
蒟蒻 切塊(約3公分)100 克
-
糖30 克
-
清酒60 克
-
味醂45 克
-
醬油30 克
-
紅味噌25 克
-
鰹魚粉1 茶匙
-
蔥 切蔥花10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
325 kcal /
1363 kJ
Πρωτεΐνη
17.8 g
Λιπαρά
17.6 g
Υδατάνθρακες
19.6 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

稻村健司幸福日本料理
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν