
Συσκευές & Αξεσουάρ
牛肉帕捻咖哩
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
乾辣椒3 根
-
檸檬皮1 茶匙
-
紅蔥頭30 克
-
蒜頭20 克
-
新鮮香菜根15 克
-
新鮮檸檬香茅 切片20 克
-
南薑 切小塊15 克
-
蝦醬1 茶匙
-
油1 大匙
-
椰奶200 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
椰糖15 克
-
檸檬葉5 片
-
蘆筍 切段(約5公分)50 克
-
牛肉 切條300 克
-
魚露1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
370 kcal /
1552 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
30.5 g
Υδατάνθρακες
21.4 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

A-TY 泰國媽媽味
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν