打拋雞肉末

打拋雞肉末

2.8 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 去皮雞胸 切塊(約3公分)
    250 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 新鮮紅辣椒
    2 根
  • 紅蔥頭
    30 克
  • 30 克
  • 蠔油
    1 茶匙
  • 魚露
    2 茶匙
  • 新鮮九層塔 只取葉子,稍微切碎
    1 把

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 295 kcal / 1234 kJ
Πρωτεΐνη 30 g
Λιπαρά 16.3 g
Υδατάνθρακες 5.7 g
Φυτικές ίνες 1.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων