
Συσκευές & Αξεσουάρ
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Tofu
-
firm tofu diced (3 cm)680 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley (1 small bunch), cut in pieces5 - 10 g
-
olive oil10 g
-
balsamic vinegar10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon freshly squeezed juice only1
Tomato and Aubergine Sauce
-
olive oil40 g
-
aubergines cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
ripe tomatoes quartered600 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Finalisation
-
olive oil for frying1 - 2 Tbsp
-
spring onions finely sliced4
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
294 kcal /
1228 kJ
Πρωτεΐνη
16.4 g
Λιπαρά
20.7 g
Υδατάνθρακες
10.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Green Eats
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWarm Mediterranean Couscous Salad
30 λεπτ.
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 λεπτ.
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 λεπτ.
Vegan Burgers
45 λεπτ.
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50 λεπτ.
Pasta and Chickpea Salad
25 λεπτ.
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 λεπτ.
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30 λεπτ.
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 λεπτ.
Tofu stew
30 λεπτ.
Saag Paneer
13ωρ.
Quinoa Salad
35 λεπτ.