Συσκευές & Αξεσουάρ
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Tofu
-
firm tofu diced (3 cm)680 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley (1 small bunch), cut in pieces5 - 10 g
-
olive oil10 g
-
balsamic vinegar10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon freshly squeezed juice only1
Tomato and Aubergine Sauce
-
olive oil40 g
-
aubergines cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
tinned chopped tomatoesripe tomatoes quartered600 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Finalisation
-
olive oil for frying1 - 2 Tbsp
-
spring onions finely sliced4
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Πρωτεΐνη
16.4 g
Θερμίδες
1228 kJ /
294 kcal
Λιπαρά
20.7 g
Υδατάνθρακες
10.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Green Eats
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIndian Vegetable Curry
50 λεπτ.
Star Burgers
20ωρ. 5 λεπτ.
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 λεπτ.
Dill Stuffed Peppers
5 λεπτ.
Butterbean and Feta Burgers
1ωρ. 30 λεπτ.
Palak Paneer
45 λεπτ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Vegan Bolognese
50 λεπτ.
Vegan Burgers
45 λεπτ.
Vegetarian Medallions
1ωρ. 10 λεπτ.
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 λεπτ.
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1ωρ.