
Συσκευές & Αξεσουάρ
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Tofu
-
firm tofu diced (3 cm)680 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley (1 small bunch), cut in pieces5 - 10 g
-
olive oil10 g
-
balsamic vinegar10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon freshly squeezed juice only1
Tomato and Aubergine Sauce
-
olive oil40 g
-
aubergines cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
ripe tomatoes quartered600 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Finalisation
-
olive oil for frying1 - 2 Tbsp
-
spring onions finely sliced4
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
294 kcal /
1228 kJ
Πρωτεΐνη
16.4 g
Λιπαρά
20.7 g
Υδατάνθρακες
10.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Green Eats
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAsparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Chick Pea Curry
35 λεπτ.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 λεπτ.
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 λεπτ.
Crispy Korean Tofu
1ωρ. 20 λεπτ.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 λεπτ.
Garlic and Olive Conchiglie
25 λεπτ.
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 λεπτ.
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 λεπτ.
Baby-friendly Sweetcorn and Ricotta Fritters
20 λεπτ.
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1ωρ.
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 λεπτ.