
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil Moussaka
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
red lentils200 g
-
water for soaking
-
Parmesan cheese crust removed, cut in pieces (3 cm)120 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves3
-
red pepper deseeded and cut in pieces1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
red wine120 g
-
fresh oregano leaves only1 sprig
-
ground ginger1 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
aubergines cut into slices (1 cm)550 g
-
unsalted butter diced40 g
-
whole milk500 g
-
spelt flour40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
20 g
Θερμίδες
1863 kJ /
443 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
8 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνThai Curry Noodles
25 λεπτ.
BBQ Jackfruit Burritos
45 λεπτ.
Palak Paneer
45 λεπτ.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2ωρ. 5 λεπτ.
Tuna and Spring Onion Quiche
2ωρ.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 λεπτ.
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 λεπτ.
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 λεπτ.
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 λεπτ.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 λεπτ.
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1ωρ.
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 λεπτ.