
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil Moussaka
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
red lentils200 g
-
water for soaking
-
Parmesan cheese crust removed, cut in pieces (3 cm)120 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves3
-
red pepper deseeded and cut in pieces1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
red wine120 g
-
fresh oregano leaves only1 sprig
-
ground ginger1 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
aubergines cut into slices (1 cm)550 g
-
unsalted butter diced40 g
-
whole milk500 g
-
spelt flour40 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
443 kcal /
1863 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
29 g
Φυτικές ίνες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPuy Lentil Dip
45 λεπτ.
Aubergine Bhurta
30 λεπτ.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 λεπτ.
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 λεπτ.
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1ωρ. 45 λεπτ.
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2ωρ.
Goat's Cheese Pie
1ωρ. 10 λεπτ.
Star Burgers
20ωρ. 5 λεπτ.
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 λεπτ.
Dill Stuffed Peppers
5 λεπτ.
Palak Paneer
45 λεπτ.
Vegan Bolognese
50 λεπτ.