
Συσκευές & Αξεσουάρ
Polenta with Ratatouille
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Grated Parmesan
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
Polenta
-
water700 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing20 g
-
polenta180 g
Ratatouille
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil25 g
-
peppers yellow or orange, cut in strips (5 mm)200 g
-
courgettes sliced (3 mm)200 g
-
aubergines diced (1.5 cm)250 g
-
tomatoes quartered300 g
-
sugar1 pinch
-
dried herbes de Provence1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cream cheese250 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
438 kcal /
1834 kJ
Πρωτεΐνη
8.8 g
Λιπαρά
30.6 g
Υδατάνθρακες
31.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Green Eats
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWarm Mediterranean Couscous Salad
30 λεπτ.
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 λεπτ.
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 λεπτ.
Vegan Burgers
45 λεπτ.
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50 λεπτ.
Pasta and Chickpea Salad
25 λεπτ.
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 λεπτ.
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30 λεπτ.
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 λεπτ.
Tofu stew
30 λεπτ.
Saag Paneer
13ωρ.
Quinoa Salad
35 λεπτ.