
Συσκευές & Αξεσουάρ
Polenta with Ratatouille
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Grated Parmesan
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
Polenta
-
water700 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing20 g
-
polenta180 g
Ratatouille
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil25 g
-
peppers yellow or orange, cut in strips (5 mm)200 g
-
courgettes sliced (3 mm)200 g
-
aubergines diced (1.5 cm)250 g
-
tomatoes quartered300 g
-
sugar1 pinch
-
dried herbes de Provence1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cream cheese250 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
438 kcal /
1834 kJ
Πρωτεΐνη
8.8 g
Λιπαρά
30.6 g
Υδατάνθρακες
31.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Green Eats
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAsparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Chick Pea Curry
35 λεπτ.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 λεπτ.
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 λεπτ.
Crispy Korean Tofu
1ωρ. 20 λεπτ.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 λεπτ.
Garlic and Olive Conchiglie
25 λεπτ.
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 λεπτ.
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 λεπτ.
Baby-friendly Sweetcorn and Ricotta Fritters
20 λεπτ.
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1ωρ.
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 λεπτ.