
Συσκευές & Αξεσουάρ
日式炒牛蒡
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
清酒60 克
-
味醂2 大匙
-
糖1 大匙
-
日式醬油1 大匙
-
味噌15 克
-
牛蒡 ,去皮切絲(約200克)1 根
-
蜂蜜1 茶匙
-
白芝麻½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
90 kcal /
378 kJ
Πρωτεΐνη
1.302 g
Λιπαρά
0.746 g
Υδατάνθρακες
15.921 g
Φυτικές ίνες
1.733 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

樂活蔬食
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν