絲瓜豆腐盅

絲瓜豆腐盅

1.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 絲瓜 去皮和頭尾,切圓筒狀
    1 條
  • 雞胸肉 ,切塊
    250 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊
    30 克
  • 蒜頭
    2 粒
  • 板豆腐 ,擠乾水份,切塊
    200 克
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 米酒
    1 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 太白粉
    ¼ 茶匙
  • 500 克
  • 黑麻油
    1 茶匙
  • 枸杞 ,裝飾用
    少許

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 117 kcal / 28 kJ
Πρωτεΐνη 19.6 g
Λιπαρά 2.5 g
Υδατάνθρακες 7.54 g
Φυτικές ίνες 0.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων