
Συσκευές & Αξεσουάρ
絲瓜豆腐盅
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
絲瓜 去皮和頭尾,切圓筒狀1 條
-
雞胸肉 ,切塊250 克
-
紅蘿蔔 ,切塊30 克
-
蒜頭2 粒
-
板豆腐 ,擠乾水份,切塊200 克
-
鹽1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
米酒1 大匙
-
醬油1 大匙
-
太白粉¼ 茶匙
-
水500 克
-
黑麻油1 茶匙
-
枸杞 ,裝飾用少許
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
117 kcal /
28 kJ
Πρωτεΐνη
19.6 g
Λιπαρά
2.5 g
Υδατάνθρακες
7.54 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

樂活蔬食
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν