
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chick Pea Curry
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
tinned chickpeas rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
garlic cloves4
-
onions quartered350 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste50 - 60 g
-
olive oil50 g
-
cumin seeds1 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
amchoor (dried green mango powder)1 Tbsp
-
garam masala1 tsp
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
fine sea salt1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
343 kcal /
1436 kJ
Πρωτεΐνη
12.5 g
Λιπαρά
16.9 g
Υδατάνθρακες
35.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Green Eats
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAsparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Garlic and Olive Conchiglie
25 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Baby-friendly Sweetcorn and Ricotta Fritters
20 Min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 Std.
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min