
Συσκευές & Αξεσουάρ
蔥油雞
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊2 隻
-
鹽¼ 茶匙
-
水500 克
-
新鮮香菇 ,切片20 克
-
蔥 ,切絲10 克
-
薑 ,切絲5 克
-
新鮮紅辣椒 ,切絲½ 根
-
白胡椒粉1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
黑麻油 ,少許,依個人喜好調整
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
73 kcal /
305 kJ
Πρωτεΐνη
9.38 g
Λιπαρά
3.57 g
Υδατάνθρακες
0.37 g
Φυτικές ίνες
0.185 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

五星級家常菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν