Salmón a la sal con patatas al vapor

Salmón a la sal con patatas al vapor

4.6 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 raciones

Υλικά

  • 2000 g de sal gorda
  • 1000 - 1200 g de lomo de salmón fresco en una pieza (con piel y escamas)
  • 1 hoja de repollo blanco acelga o lechuga
  • 1 ramita de hojas de apio (προαιρετικό πεδίο)
  • 1000 g de agua
  • 600 - 700 g de patatas de guarnición con piel
  • 200 g de mayonesa

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 778 kcal / 3252 kJ
Πρωτεΐνη 34.66 g
Λιπαρά 59.87 g
Υδατάνθρακες 25.1 g
Φυτικές ίνες 3.02 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων