
Συσκευές & Αξεσουάρ
板豆腐蒸蛋
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蛋3 顆
-
糖1 茶匙
-
紅蘿蔔 切絲30 克
-
油10 克
-
新鮮香菇 切絲2 朵
-
清酒1 大匙
-
日式醬油2 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
板豆腐 ,擠乾水分,切塊(約1公分)200 克
-
甜豌豆8 片
-
玉米粒10 克
-
水600 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
142 kcal /
595 kJ
Πρωτεΐνη
9.798 g
Λιπαρά
8.013 g
Υδατάνθρακες
6.645 g
Φυτικές ίνες
0.654 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

清爽料理吃一夏
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν