 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
板豆腐蒸蛋
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 45 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          蛋3 顆
- 
          糖1 茶匙
- 
          紅蘿蔔 切絲30 克
- 
          油10 克
- 
          新鮮香菇 切絲2 朵
- 
          清酒1 大匙
- 
          日式醬油2 茶匙
- 
          鹽¼ 茶匙
- 
          板豆腐 擠乾水分,切塊(約1公分)200 克
- 
          甜豌豆8 片
- 
          玉米粒10 克
- 
          水600 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        9.798 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        595 kJ  / 
                        142 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        8.013 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.654 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        6.645 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        清爽料理吃一夏
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        餐桌上的保養術
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    