
Συσκευές & Αξεσουάρ
孜然松阪豬
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油1 茶匙
-
乾辣椒碎片2 大匙
-
新鮮紅辣椒 (προαιρετικό πεδίο) 切段1 根
-
孜然粉1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
米酒1 大匙
-
松阪肉 ,與紋路垂直切成薄片200 克
-
紫洋蔥 切絲100 克
-
新鮮九層塔 只取葉子10 片
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
142 kcal /
595 kJ
Πρωτεΐνη
13.173 g
Λιπαρά
8.135 g
Υδατάνθρακες
3.678 g
Φυτικές ίνες
3.39 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

東南亞風味在我家
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν