Συσκευές & Αξεσουάρ
Sambhar (Vegetable Dhall)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
garlic cloves30 g
-
shallots50 g
-
dried chillies soaked and deseeded, cut in 4 cm length5
-
cooking oil50 g
-
sambhar powder1 heaped tsp
-
ground coriander1 heaped tsp
-
garam masala1 heaped tsp
-
mustard seeds½ heaped tsp
-
ground cumin1 heaped tsp
-
fresh curry leaves5
-
tamarind paste2 tsp
-
asafoetida powder¼ heaped tsp
-
toor dal soaked for 6 hours, drained180 g
-
tomatoes (approx 3 tomatoes), cut in wedges330 g
-
water350 g
-
carrots cut in thin slices50 g
-
potatoes cut in cubes (1 cm)150 g
-
brinjals cut in thick strips130 g
-
cauliflower florets120 g
-
salt adjust to taste1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1068 kJ /
255 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
3 g
Υδατάνθρακες
35 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Let's Go Mamak
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Your Cookidoo® 2025: Green Alchemist
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5 Std. 40 Min
Lemon Pasta
35 Min
Indian Vegetable Curry
50 Min
Dal Makhani
9 Std. 30 Min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 Min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Tempeh Bolognaise
30 Min
Mushroom croustade
1 Std. 35 Min
Star Burgers
20 Std. 5 Min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 Min
Dill Stuffed Peppers
5 Min