
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sambhar (Vegetable Dhall)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
garlic cloves30 g
-
shallots50 g
-
dried chillies soaked and deseeded, cut in 4 cm length5
-
cooking oil50 g
-
sambhar powder1 heaped tsp
-
ground coriander1 heaped tsp
-
garam masala1 heaped tsp
-
mustard seeds½ heaped tsp
-
ground cumin1 heaped tsp
-
fresh curry leaves5
-
tamarind paste2 tsp
-
asafoetida powder¼ heaped tsp
-
toor dal soaked for 6 hours, drained180 g
-
tomatoes (approx 3 tomatoes), cut in wedges330 g
-
water350 g
-
carrots cut in thin slices50 g
-
potatoes cut in cubes (1 cm)150 g
-
brinjals cut in thick strips130 g
-
cauliflower florets120 g
-
salt adjust to taste1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
255 kcal /
1068 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
35 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Let's Go Mamak
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWarm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 λεπτ.
Vegetable lasagne
1ωρ. 35 λεπτ.
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1ωρ. 45 λεπτ.
Beetroot and Halloumi Burgers
1ωρ.
Pizza Margherita
2ωρ. 10 λεπτ.
Cauliflower gratin
1ωρ.
Lentil Moussaka
3ωρ. 30 λεπτ.
Falafel with beetroot hommus
20 λεπτ.
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2ωρ. 15 λεπτ.
Patatas Bravas with Aioli
1ωρ. 15 λεπτ.
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 λεπτ.
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1ωρ. 5 λεπτ.