Συσκευές & Αξεσουάρ
筑前煮
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
水1200 克
-
柴魚片 裝入濾布袋內20 克
-
牛蒡 切段(約2公分)40 克
-
紅蘿蔔 切塊(約3公分)60 克
-
120 克 白蘿蔔, ,切塊(約3公分)白蕪菁 切塊(約3公分)120 克
-
昆布 表面用水擦拭,切段10 克
-
梅花肉 切塊(約2公分)100 克
-
日本大蔥 切段80 克
-
新鮮香菇 切半4 朵
-
日式醬油30 克
-
清酒10 克
-
冰糖粉30 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
香油½ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
9.075 g
Θερμίδες
746 kJ /
178 kcal
Λιπαρά
8.89 g
Φυτικές ίνες
2.875 g
Υδατάνθρακες
15.458 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
KONNICHIWA日本風
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν