大阪燒

大阪燒

4.6 33 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 人份

Υλικά

醬汁
  • 蒜頭
    2 粒
  • 10 克
  • 50 克
  • 番茄醬
    60 克
  • 日式醬油
    30 克
  • 味醂
    10 克
  • 米醋
    20 克
  • 15 克
  • 山葵醬
    ¼ 茶匙
大阪燒麵糊
  • 高麗菜 (約¼顆),切塊
    400 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
    100 克
  • 芹菜 ,切段(約2公分)
    60 克
  • 切段(3公分)
    3 枝
  • 低筋麵粉
    200 克
  • 1 顆
  • 紅糖 (προαιρετικό πεδίο)
    20 克
  • 1 茶匙
  • 100 克
油煎及裝飾
  • 油煎用
    50 克
  • 美乃滋 少許
  • 柴魚片 少許

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 276 kcal / 1158 kJ
Πρωτεΐνη 6.877 g
Λιπαρά 10.239 g
Υδατάνθρακες 39.407 g
Φυτικές ίνες 2.301 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων