
Συσκευές & Αξεσουάρ
大阪燒
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 人份
Υλικά
醬汁
-
蒜頭2 粒
-
薑10 克
-
水50 克
-
番茄醬60 克
-
日式醬油30 克
-
味醂10 克
-
米醋20 克
-
糖15 克
-
山葵醬¼ 茶匙
大阪燒麵糊
-
高麗菜 (約¼顆),切塊400 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)100 克
-
芹菜 ,切段(約2公分)60 克
-
蔥 切段(3公分)3 枝
-
低筋麵粉200 克
-
蛋1 顆
-
紅糖 (προαιρετικό πεδίο)20 克
-
鹽1 茶匙
-
水100 克
油煎及裝飾
-
油 油煎用50 克
-
美乃滋 少許
-
柴魚片 少許
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
276 kcal /
1158 kJ
Πρωτεΐνη
6.877 g
Λιπαρά
10.239 g
Υδατάνθρακες
39.407 g
Φυτικές ίνες
2.301 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

KONNICHIWA日本風
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

煎煮好料理
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν