
Συσκευές & Αξεσουάρ
馬鈴薯燉牛肉
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
油10 克
-
洋蔥 ,切片300 克
-
牛肉 (梅花部位),切塊200 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切滾刀(約3公分)100 克
-
水500 克
-
日式醬油5 大匙
-
糖2 大匙
-
清酒2 大匙
-
味醂1 ½ 大匙
-
馬鈴薯 ,去皮,切塊(約3公分)500 克
-
鹽 少許,調味用
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
487 kcal /
2045 kJ
Πρωτεΐνη
27.9 g
Λιπαρά
7.3 g
Υδατάνθρακες
83 g
Φυτικές ίνες
7.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

KONNICHIWA日本風
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν