馬鈴薯燉牛肉

馬鈴薯燉牛肉

4.0 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 10 克
  • 洋蔥 ,切片
    300 克
  • 牛肉 (梅花部位),切塊
    200 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切滾刀(約3公分)
    100 克
  • 500 克
  • 日式醬油
    5 大匙
  • 2 大匙
  • 清酒
    2 大匙
  • 味醂
    1 ½ 大匙
  • 馬鈴薯 ,去皮,切塊(約3公分)
    500 克
  • 少許,調味用

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 487 kcal / 2045 kJ
Πρωτεΐνη 27.9 g
Λιπαρά 7.3 g
Υδατάνθρακες 83 g
Φυτικές ίνες 7.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων