
Συσκευές & Αξεσουάρ
紅燒蘿蔔肉排
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
油10 克
-
新鮮紅辣椒 切段1 枝
-
排骨 ,切塊,先以熱水川燙去血水260 克
-
蔥 ,切段30 克
-
白蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)150 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)100 克
-
水400 克
-
日式醬油60 克
-
清酒1 大匙
-
糖15 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
365 kcal /
1533 kJ
Πρωτεΐνη
28.2 g
Λιπαρά
18.5 g
Υδατάνθρακες
18.35 g
Φυτικές ίνες
2.28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

KONNICHIWA日本風
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν