紅燒蘿蔔肉排

紅燒蘿蔔肉排

4.2 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    1 枝
  • 排骨 ,切塊,先以熱水川燙去血水
    260 克
  • ,切段
    30 克
  • 白蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
    150 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
    100 克
  • 400 克
  • 日式醬油
    60 克
  • 清酒
    1 大匙
  • 15 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 365 kcal / 1533 kJ
Πρωτεΐνη 28.2 g
Λιπαρά 18.5 g
Υδατάνθρακες 18.35 g
Φυτικές ίνες 2.28 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων