
Συσκευές & Αξεσουάρ
珍珠丸子
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
20 塊
Υλικά
-
薑5 克
-
豬粗絞肉250 克
-
乾香菇 沖洗至軟3 朵
-
紅蘿蔔 切小塊20 克
-
新鮮荸薺 去皮、切半3 粒
-
蔥 切成蔥花1 枝
-
黑胡椒粉2 小撮
-
鹽½ 茶匙
-
醬油2 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
太白粉1 茶匙
-
糯米 泡水1小時,瀝乾備用150 克
-
水600 克
Διατροφή ανά 1 塊
Θερμίδες
80 kcal /
335 kJ
Πρωτεΐνη
2.559 g
Λιπαρά
4.679 g
Υδατάνθρακες
6.701 g
Φυτικές ίνες
0.214 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

放學後點心
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν