珍珠丸子

珍珠丸子

4.5 35 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
20 塊

Υλικά

  • 5 克
  • 豬粗絞肉
    250 克
  • 乾香菇 沖洗至軟
    3 朵
  • 紅蘿蔔 切小塊
    20 克
  • 新鮮荸薺 去皮、切半
    3 粒
  • 切成蔥花
    1 枝
  • 黑胡椒粉
    2 小撮
  • ½ 茶匙
  • 醬油
    2 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 糯米 泡水1小時,瀝乾備用
    150 克
  • 600 克

Διατροφή ανά 1 塊

Θερμίδες 80 kcal / 335 kJ
Πρωτεΐνη 2.559 g
Λιπαρά 4.679 g
Υδατάνθρακες 6.701 g
Φυτικές ίνες 0.214 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων