紅燒肉

紅燒肉

4.1 34 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份

Υλικά

  • 20 克
  • 切片
    10 克
  • 帶皮五花肉 切塊(約3X3公分)
    500 克
  • 冰糖 ,依個人口味調整(詳見要訣)
    30 - 50 克
  • 醬油 ,依個人口味調整(詳見要訣)
    30 - 50 克
  • 米酒
    50 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 570 kcal / 2384 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 47.3 g
Υδατάνθρακες 18.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων