
Συσκευές & Αξεσουάρ
蔥燒排骨
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
紅糖50 克
-
油10 克
-
豬肋排 (約12根,每根長約10公分)600 克
-
醬油40
-
水40 克
-
蔥 切段(約5公分),留少許切絲裝飾用1000 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
413 kcal /
1728 kJ
Πρωτεΐνη
29.3 g
Λιπαρά
16.5 g
Υδατάνθρακες
27.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

最愛肉
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν