蔥燒排骨

蔥燒排骨

4.4 26 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份

Υλικά

  • 紅糖
    50 克
  • 10 克
  • 豬肋排 (約12根,每根長約10公分)
    600 克
  • 醬油
    40
  • 40 克
  • 切段(約5公分),留少許切絲裝飾用
    1000 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 413 kcal / 1728 kJ
Πρωτεΐνη 29.3 g
Λιπαρά 16.5 g
Υδατάνθρακες 27.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων