
Συσκευές & Αξεσουάρ
韭菜炒肉絲
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
豬肉絲100 克
-
醬油1 茶匙
-
太白粉½ 茶匙
-
油1 大匙
-
韭菜 切段100 克
-
生豆包 切絲20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
香油3 - 5 滴
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
82 kcal /
344 kJ
Πρωτεΐνη
6.763 g
Λιπαρά
5.266 g
Υδατάνθρακες
2.186 g
Φυτικές ίνες
0.631 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

最愛肉
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν