
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot, pear and blue cheese salad
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
butter1 tbsp
-
pecan nuts50 g
-
orange (προαιρετικό πεδίο) zest only, no white pith½
-
macadamia oil2 tbsp
-
honey1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
water800 g
-
raw beetroot peeled and cut into cubes (2 cm)800 g
-
fresh green beans trimmed and cut into halves200 g
-
rocket leaves120 g
-
blue cheese thinly sliced100 - 200 g
-
pear thinly sliced1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
533 kcal /
2237 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
39 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
12 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.7 g
Νάτριο
681.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Festive Flavour
105 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPrawn spring rolls with sweet and sour sauce
1 godz. 20 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Wonton soup
1 godz.
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1 godz.
Little sausages with tomato sauce and rice (9 months+)
1 godz.
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Oysters Kilpatrick
15 min
Versatile smooth soup
45 min
Beetroot carpaccio with burrata
Brak ocen
Sicilian prawn salad
Brak ocen
Grain free wraps
15 min