
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot, pear and blue cheese salad
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
butter1 tbsp
-
pecan nuts50 g
-
orange (προαιρετικό πεδίο) zest only, no white pith½
-
macadamia oil2 tbsp
-
honey1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
water800 g
-
raw beetroot peeled and cut into cubes (2 cm)800 g
-
fresh green beans trimmed and cut into halves200 g
-
rocket leaves120 g
-
blue cheese thinly sliced100 - 200 g
-
pear thinly sliced1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
533 kcal /
2237 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
39 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
12 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.7 g
Νάτριο
681.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Festive Flavour
105 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrown rice
50min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h
Sushi Rice
1h 5min
Chilli and cheese nachos
35min
Mini chicken kyivs
45min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30min
Brown rice salad
40min
Avocado and goats cheese smash
5min
Chilli and garlic prawns
1h 10min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h
Peanut and soba noodle slaw
20min