Beetroot and tequila cured salmon

Beetroot and tequila cured salmon

4.7 29 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ. 20 λεπτ.
20 portions

Υλικά

Salmon
  • star anise
    5
  • whole black peppercorns
    1 tsp
  • fennel seeds
    1 tsp
  • coriander seeds
    1 tsp
  • brown sugar
    250 g
  • sea salt
    250 g
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • raw beetroot (approx. 250 g), peeled and cut into quarters
    1
  • tequila
    50 g
  • fresh boneless, skinless salmon fillet (approx. 3 fillets)
    750 g
Horseradish goat's cheese
  • goat's cheese cut into pieces (3-4 cm)
    300 g
  • horseradish cream
    1 ½ tbsp
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • Lebanese cucumber
    1
  • caper berries sliced, to serve
  • water crackers to serve

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 225 kcal / 947 kJ
Πρωτεΐνη 14.5 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 18.3 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.7 g
Νάτριο 4955.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων