
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot and tequila cured salmon
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ. 20 λεπτ.
20 portions
Υλικά
Salmon
-
star anise5
-
whole black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
brown sugar250 g
-
sea salt250 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
raw beetroot (approx. 250 g), peeled and cut into quarters1
-
tequila50 g
-
fresh boneless, skinless salmon fillet (approx. 3 fillets)750 g
Horseradish goat's cheese
-
goat's cheese cut into pieces (3-4 cm)300 g
-
horseradish cream1 ½ tbsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
Lebanese cucumber1
-
caper berries sliced, to serve
-
water crackers to serve
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
4955.1 mg
Πρωτεΐνη
14.5 g
Θερμίδες
947 kJ /
225 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.7 g
Υδατάνθρακες
18.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Festive Flavour
105 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1ωρ. 5 λεπτ.
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1ωρ.
Hong Kong-style roast pork belly
10ωρ.
Tandoori chicken
45 λεπτ.
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 λεπτ.
Samosas
1ωρ. 35 λεπτ.
Little sausages with tomato sauce and rice (9 months+)
1ωρ.
Broccoli stem falafel
25ωρ. 40 λεπτ.
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 λεπτ.
Lime and ginger dressing
30 λεπτ.
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 λεπτ.