
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gingerbread pavlova stack
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Pavlova
-
white sugar320 g
-
egg whites (approx. 250 g), room temperature8
-
cream of tartar1 pinch
-
white vinegar1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cornflour3 tsp
-
ground ginger2 tsp
Toffee syrup
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
double cream130 g
-
brown sugar100 g
Mascarpone cream
-
gingerbread biscuits or gingernut biscuits100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)350 g
-
mascarpone cheese250 g
-
ground ginger1 - 2 tsp
-
bananas peeled and cut into slices, for garnishing2
-
nectarines (προαιρετικό πεδίο) stones removed and cut into slices, for garnishing2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
455.3 kcal /
1904.9 kJ
Πρωτεΐνη
4.7 g
Λιπαρά
28.9 g
Υδατάνθρακες
46.7 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
17 g
Νάτριο
151.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Festive Flavour
105 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνANZAC biscuits
40 λεπτ.
ANZAC slice
1ωρ. 40 λεπτ.
Banana bread
1ωρ. 40 λεπτ.
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 λεπτ.
Banana and oat mini muffins
40 λεπτ.
Café-style banana bread
1ωρ. 45 λεπτ.
ABC muffins
40 λεπτ.
Healthy banana bread
1ωρ. 15 λεπτ.
Better banana cake
45 λεπτ.
Quinoa ANZAC biscuits
1ωρ.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1ωρ. 45 λεπτ.
Mixed berry clafoutis
40 λεπτ.