韓式燒肉夾生菜

韓式燒肉夾生菜

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 洋蔥 ,切塊,( 約半顆)
    90 克
  • 水梨 ,切塊
    90 克
    90 克 蘋果, ,切塊
  • 5 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 醬油
    30 克
  • 韓國麻油
    5 克
  • 味醂
    20 克
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 洋蔥 ,切半
    90 克
  • 紅蘿蔔 ,切約4 公分長塊
    60 克
  • 新鮮香菇 ,切半
    80 克
  • 蒜頭
    4 粒
  • 新鮮青辣椒 ,去除梗
    1
  • 25 克
  • 火鍋牛肉片 ,牛小排或牛五花
    200 克
  • 美生菜
    150 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 201.6 kcal / 843.5 kJ
Πρωτεΐνη 13.5 g
Λιπαρά 10.3 g
Υδατάνθρακες 15 g
Φυτικές ίνες 3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.1 g
Νάτριο 471.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων