
Συσκευές & Αξεσουάρ
韓式燒肉夾生菜
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
洋蔥 ,切塊,( 約半顆)90 克
-
水梨 ,切塊90 克
-
薑5 克
-
蒜頭5 克
-
醬油30 克
-
韓國麻油5 克
-
味醂20 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
洋蔥 ,切半90 克
-
紅蘿蔔 ,切約4 公分長塊60 克
-
新鮮香菇 ,切半80 克
-
蒜頭4 粒
-
新鮮青辣椒 ,去除梗1
-
油25 克
-
火鍋牛肉片 ,牛小排或牛五花200 克
-
美生菜150 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
201.6 kcal /
843.5 kJ
Πρωτεΐνη
13.5 g
Λιπαρά
10.3 g
Υδατάνθρακες
15 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.1 g
Νάτριο
471.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

無負擔下酒菜
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν